Lidija Đukanović na protestima protiv ustoličenja Joanikija Cetinjem šetala u patikama od 947 eura?

Lidija Đukanović je na Cetinje došla baš kako doliči supruzi predsjednika, sređena, ponosna i dodtjerana, ali neke Cetinjanke rekoše pretjerano dotjerana

Cetinje, crnogorska prijestonica, grad bez kojeg ne bi bilo ove države, u kojem je sve počinjalo i sve se završavalo kada je Crna Gora u pitanju. Grad koji odavno nije ono što zaslužuje i što bi trebalo da bude, naročito u ekonomskom smislu. Ne Cetinju se ne živi dobro i mnogi žitelji prijestonice su primorani da putuju u druge gradove kako bi radili.

Posljednji protesti ostavili su nove posljedice po ovaj grad, a mnogi za stanju na Cetinju optužuju Demokratsku partiju socijalista koja je i sada na vlasti. Upravo predsjednik države Milo Đukanović je podržao proteste protiv ustoličenja mitropolita Joanikija, i to sa porodicom, jer su na Cetinje došli i njegov sin i supruga Lidija.

 

Lidija Đukanović je na Cetinje došla baš kako doliči supruzi predsjednika, sređena, ponosna i dodtjerana, ali neke Cetinjanke rekoše pretjerano dotjerana. Od glave do pete na njoj je bila markirana roba, ali su ženama u oči posebno upale patike u kojima je bila. Patike su mark Kristijan Dior i na interentu se može naći da koštaju 947 eura.

Mnogi rekoše, dosta pa iako se u njima šeta na protestima protiv ustoličavanja jednog mitropolita i dolaska jednog patrijarha.

 

Izvor: DAN

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor