Letom za BG počeo komercijalni saobraćaj

Letom ka Beogradu kompanija Air Montenegro počela je s komercijalnim saobraćajem. Tim povodom, ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović kazao je da kompaniji želi sigurne i mirne letove na ponos crnogorskih građanja i benefit turističke i cjelokupne privrede.

Podsjećamo, Milatović je u posjetu Srbiji otputovao prvim komercijalnim letom nove nacionalne kompanije ka Beogradu, gdje će se sastati sa ministarkom trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjanom Matić.

„Imam veliko zadovoljstvo da danas prisustvujem prvom komercijalnom letu nove nacionalne avio kompanije Air Mongenegro! Ovim je Vlada ispunila obećanje dato prije pet mjeseci da će Air Montenegro poletjeti prije glavne turističke sezone“, napisao je Milatović na Tviteru.

To je, kaže, rezultat velikog truda i znanja Vlade i menadžmenta nove nacionalne avio kompanije.

„Air Montenegro-u želim sigurne i mirne letove na ponos crnogorskih gradjanja i benefit turističke i cjelokupne privrede“, kazao je Milatović.

Direktor kompanije Predrag Todorović kazao je da su uspjeli da praktično za tri i po mjeseca da odrade prvi let.

„Cilj je da služimo građanima i ekonomiji i da budemo na raspolaganju glavnim subjektima u društvu. Mi smo kompanija svih građana“, poručio je Todorović i dodao da rade na uvođenju letova i ka drugim destinacijama.

Izvor: RTCG

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor