Leković: Kako je moguće da pojedini novinari TVCG-vise od 20 njih, primaju honorare preko projekta jedne NVO za posao za koji već primaju platu?

Urednik i voditelj emisije “Okvir” na RTCG-u, Zoran Leković je na svom fejsbuk profilu postavio nekoliko pitanja na koja još nije dobio odgovor.

Dok se čitav Sjeverni region pokriva od strane RTCG sa jednom starom kamerom i jednim studiom i sa zastaralom opremom o čemu je pisao i naš portal, na drugu stranu se novac rasipa u ovoj televiziji koja se finasira od strane gradjana i pri tom niko i ne reaguje.

Da se novac rasipa govore i pitanja koja je na svom fejsbuk profilu postavio Urednik i voditelj emisije “Okvir” na RTCG-u, Zoran Leković,  na koja još nije kako kaže dobio odgovor.

Nekoliko pitanja na koja odavno nema odgovora :

1.ko je kriv sto je RTCG platila preko 100.000 eura za nezakonitu smjenu nekadasnjeg generalnog direktora Branka Vojicica
2.ko je kriv sto ce jos veci iznos platiti i Radu Vojvodicu
3.kako je moguce da pojedini novinari TVCG-vise od 20 njih primaju honorare preko projekta jedne NVO za posao za koji vec primaju platu
4. Da li je rijec o korupciji i kupovini novinara ? Zasto Savjet RTCG o tome ne zna nista ?
5. Zasto niko iz rukovodstva RTCG ne poziva SDT da ispita isplate desetinama radnika koji su dobili enormne količine novca na ime fiktivnih papira, za vrijeme prethodnog menadzmenta ?

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor