LEKIĆ: Po tona uglja za ugrožene

Rudnik uglja će u oktobru podijeliti po tonu uglja svojim penzionerima, socijalno ugroženim građanima i pojedinim nevladinim organizacijama.

 

To je juče potvrdio izvršni direktor Rudnika Milan Lekić, ne navodeći koliko će za te namjene ukupno Rudnik opredjeliti uglja. Tu oduku, naveo je on, doniijeće Odbor direktora najveće pljevaljske kompanije.

Lekić je kazao da su donijeli odluku da građanima isporučuju ugalj sa separacije u Doganjama osim radnim danima i subotom, kako bi se izbjegle gužve i čekanje.

”Donijeli smo odluku da produžimo rad subotom, ali i radnim danima, kako bismo ispoštovali sve njihove zahtjeve i potrebe, i isporučili kvalitetan ugalj našim sugrađanima. Iskoristio bih ovu priliku da informišem javnost da ćemo u oktobru mjesecu, na osnovu prethodno pribavljenih potvrda, podijeliti pomoć u iznosu od jedne tone penzionerima, socijalno ugroženom stanovništvu, vjerskim zajednicama i pojedinim nevladinim organizacijama poput Zračka nade”, saopštio je Lekić.

Lekić je rekao da je odlučeno i da Rudnik građanima prevozi ugalj besplatno svojim vozilima na udaljenost do pet kilometara od separacije u Doganjama.

 

Izvor: Vijesti.me

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor