Lebron potroši 1.500.000 dolara godišnje na svoje tijelo

Najbolji košarkaš današnjice Lebron Džejms ne planira da uspori, a za to je zaslužna ogromna količina novca koju potroši kako bi održavao svoje tijelo.

Već neko vrijeme se zna da je Lebron maksimalno posvećen očuvanju svoga tijela, ali cifra koju godišnje uloži u to je zapanjujuća.

Kako je to objavio Lebronov poslovni parter Maverik Karter, on na održavanje svoga tijela, to jest na dijetu, trening i sve ostalo, troši nevjerovatnih 1.500.000 dolara godišnje.

Džejms uz personalnog šefa i trenera ima i striktnu dijetu i rutinu koje se konstantno drži. Takođe koristi krioterapiju i hiperbaričnu komoru, što nije nimalo jeftino.

‘Kralj’ dominira i ove godine, a brojke to i potvrđuju. On u martu prosječno bilježi 31.5 poen, 9.7 asistencija i 9.8 skokova, a njegov Klivlend je u seriji od pet trijumfa i zauzima treće mjesto istočne konferencije.

Ima 33 godine, a svako drugo veče možemo da vidimo neko njegovo novo kucanje, ili sjajnu blokadu, koji dolaze uz sjajnu statistiku i odlične rezultate. Sledeći put kada se zapitate kako je to moguće, imajte na umu ovaj podatak.

Izvor: AntenaM

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor