Kvalitet radova na auto-putu važniji od roka

Građevinski radovi na dionici auto-puta Bar Boljare blizu su završetka, ali je kvalitet radova važniji od predviđenog roka – 30. novembra, kazao je na konferenciji za medije ministar kapitalnih inivesticija Mladen Bojanić.

Svi očekujemo 30. novembar kraj, ali još jednom ću da podvučem da ovo Ministarstvo i ja lično sam spreman i da istrpim i da to ne bude 30. novembar, ali da kvalitet radova bude do kraja ispoštovan. Nećemo žuriti pa i da bude politička šteta neka je na meni, da pustimo put koji nije do kraja završen u smislu perfektnosti tog završnog asfalta i svega ostalog“, naveo je Bojanić.

Bojanić je kazao i da je izvjesno da su građevinski radovi blizu da se završe, te da postoje problemi oko obrade tehničke dokumentacije i tehničkog prijema.

„Ostaje nam da riješimo par priključnih puteva. Taj dio silaska sa petlje do puta Mateševo – Kolašin tu imamo 1,4 km imamo da riješimo i to je nakon ove dionice auto-puta, najvažniji put je tih 1,4 km, da kada se siđe sa auto-puta da se bar pristojnim putem dođe do puta Kolašin – Mateševo“, kazao je Bojanić.

On je naveo i da će danas u Vladi biti održan sastanak kod premijera na kojem će biti prisutni svi uključeni u izgradnju auto-puta.

Izvor:RTCG

 

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor