Krivična Pljevljaku zbog teške krađe

Policija je u Pljevljima podnijela krivičnu prijavu tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Pljevljima protiv D.Č. (37) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška krađa.

Sumnja se da je D.Č. u jutarnjim časovima 24. septembra, po unaprijed pripremljenom planu, došao u Ulicu Mila Peruničića gdje se nalazi stan oštećenog, kojom prilikom je pronašao ključ od stana u koji je ušao, izvršio premetačinu i otuđio tri ručna sata, zlatni i srebrni nakit“, navode u Upravi policije.

Centar bezbjednosti Pljevlja apeluje na građane da prilikom izlaska iz svojih stanova, kuća, automobila i drugih objekata u kojima borave, posebnu pažnju posvete zaštiti svoje imovine, da po ustaljenim navikama ne ostavljaju ključeve na lako dostupnim mjestima, a da novac, vrijedne predmete ili oružje za vrijeme dužeg odsustva daju na čuvanje licu od povjerenja ili ga odlože u trezor banke.

„Preporučujemo građanima da na društvenim mrežama ne objavljuju odlaske na putovanja niti odaju informacije koje potvrđuju da su trenutno van svog mjesta prebivališta“, naglašavaju u policiji.

Izvor:RTCG

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor