Kristijano Ronaldo: Juventus je jedan od najvećih klubova na svijetu

Kristijano Ronaldo je bio jasan na današnjoj konferenciji za štampu, opovrgao tvrdnje da je bio nuđen drugim klubovima.

„Ovo je bio jedini izbor, Juventus je jedan od najvećih klubova na svijetu, nije ovo bila teška odluka“, kaže najbolji igrač svijeta.

„Nisam odlučio poslije Kijeva, ali kada sam vidio koliko je Anjeli uporan, koliko me klub želi, nisam imao dilemu“.

„Imaću sjajnog trenera, velikog predsjednika, izazov je ogroman, ali spreman sam, uvijek sam se nosio sa izazovima, od Sportinga i Junajteda, preko Reala, sada slijede novi. Miran sam, sve će biti dobro“, poruka je navijačima Juventusa.

„Igrači mojih godina obično imaju neke druge izbore, poštujem to, ali sama činjenica da ću igrati za Juventus, da mi pružaju šansu me čini srećnim. Budite sigurni da ću ovdje ostaviti trag. Znam da je u Italiji teško davati golove, ali ništa nije bilo lako u mojoj karijeri, pa neće ni ovo, no, imam puno povjerenje u sebe i tim“, dodaje Ronaldo.

Ne obećava Ligu šampiona.

„Ne možete to tek tako da osvojite, biće teško, ali imamo šanse, tim je strašan, borićemo se za sve trofeje“.

„Hvala svima koji su me dočekali danas, hvala navijačima koji su došli, iako nije bilo promocije na stadionu, odgovoriću na terenu. Nije ovo odmor, niti nešto što olako prihvatam, jedva čekam da krene. Uvijek mi je pobjeda u glavi, i ne mislim na individualne trofeje, oni su posljedica. Četiri godine ovdje zvuče fantastično, tim je osvojio sedam titula u nizu, siguran sam da ćemo nastaviti tako i da naše navijače čeka dosta radosti“.

Dodao je da ne želi da se takmiči sa bilo kim u Italiji, niti razmišlja o titulu najboljeg strijelca.

„Da osvojimo titulu i da igram što bolje, ostalo nije bitno“, kaže Portugalac.

Na kraju, poruka da godine nisu problem.

„U moje 23, odnosno 33 godine, spreman sam i jedva čekam. Vidjećemo se u Americi, avantura počinje“, zaključio je uz smijeh Kristijano Ronaldo.

Izvor: AntenaM

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor