Kriminalistička policija Centra bezbjednosti Bijelo Polje rasvijetlila je devet imovinskih delikata

Kriminalistička policija Centra bezbjednosti Bijelo Polje rasvijetlila je devet imovinskih delikata zbog kojih će krivično odgovarati dvije osobe, saopšteno je iz Uprave policije.

I.J. i maloljetni R.T. (17) terete se za krivično djelo teška krađa u produženom trajanju i krivično djelo teška krađa u pokušaju u produženom trajanju i protiv njih je podnijeta krivična prijava državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštu u Bijelom Polju. Osumnjičeni se terete da su izvršili šest teških krađa i tri teške krađe u pokušaju. Oni su u više navrata u prethodih mjesec i po izvršili devet djela na štetu tri trgovinska objekta, dvije sportske kladionice, jednog vjerskog objekta, na štetu poslovnica dva mobilna operatera kao i na štetu jednog fizičkog lica.

Ove osobe su, sumnja se, upotrebom podesnih sredstava provaljivali ili pokušavali da provale u unutrašnjosti navedenih objekata i otuđivali novac i tehničke uređaje.

Iz Uprave policije saopštili su i da su pripadnici policije izvršili pretres na jednoj lokaciji gdje su pronađeni i izuzeti predmeti za koje se sumnja da su korišćeni prilikom vršenja navedenih djela.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor