Konkurs za dodjelu Godišnje nagrade

Časopis Komuna objavio je konkurs za dodjelu Godišnje nagrade za očuvanje, promociju i valorizaciju kulturne baštine Crne Gore.

Časopis Komuna (Arhiva)

agrada „Komuna“, kako je saopšteno, dodjeljuje se instituciji, pojedincu ili nevladinoj organizaciji (NVO) za doprinos očuvanju, promociji, zaštiti, valorizaciji i afirmaciji kulturne baštine Crne Gore

Predlagači mogu biti institucije iz oblasti kulture, NVO i akademske institucije čiji je program i sadržaj rada oblast culture, grupa građana.

„Predlog za nagradu potrebno je da sadrži podatke o instituciji, pojedincu, nevladinoj organizaciji, kratak opis djelatnosti i obrazloženje prijedloga za nagradu“, navodi se u saopštenju.

Dostavljene predloge, kako se dodaje, razmatraće i vrednovati stručni žiri za dodjelu Godišnje nagrade.

Rezultati konkursa sa propratnim obrazloženjem biće objavljeni na facebook stranici casopis: https://www.facebook.com/casopis.komuna/ i u medijima.

Nagradu „Komuna“ čine novčana nagrada i plaketa.

Konkursni predlozi sa potrebnom dokumentacijom podnose se u četiri primjerka u elektronskoj formi na CD-u, e-mail adresu casopis.komun@gmail.com i poštom na adresu Pera Ćetkovića 139/42, 8100 Podgorica sa naznakom Konkurs za nagradu „Komuna”.

Dokumentacija se dostavlja najkasnije do 5.oktobra.

Izvor: RTCG

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor