KOME SE ŽURI DA ŽURIĆ ODE? Nijesu tačne informacije da je Žurić podnio ostavku, niti da će podnijeti ostavku

Bjelopoljci su poslednjih par mjeseci zasuti medijskim tekstovima, da se predsjednik Opštine Bijelo Polje, Aleksandar Žurić, neće naći na čelu izborne liste DPS-a, na redovnim lokalnim izborima.  Ali da se nekom žuri, da Žurić ode i da taj neko dodje na njegovo mjesto i prije isteka mandata, govore novi medijski natpisi, da će Žurić podnijeti ostavku, takodje, da je već podnio ostavku.

Portal sjevercg je tragom te informacije došao do saznanja, da je neistina da je Aleksandar Žurić podnio ostavku na mjestu predsjednika Opštine Bijelo Polje, kao i  da ne planira da podnese.

Takodje, da ne planira nigdje da ode, a da prvo ne obavijesti svoje gradjane i da je to na novogodišnjoj press konferenciji jasno kazao.

Portal sjevercg je tražio odgovor, ko se bavi žurbom da Žurić ode, pitali smo neke naše sagovornike koji su nam kazali, da se prema njihovom mišljenu bave oni koji planiraju da dodju na njegovo mjesto. Ko su oni? Pa oni kojima je izgleda jako potrebno, da što prije dodju na to mjesto.

U svakom slučaju, gradjani Bijelog Polja će brzo znati šta će biti konačna odluka Aleksandra Žuriića, da li će se boriti za još jedan mandat sa svojom partiom, ili će to prepustiti nekom drugom, ali kada mu se završi mandat.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor