Komad “Šta me snađe“ u Tivtu

U četvrtak 12. jula u 21 i 30 na velikoj sceni Ljetnje pozornice Tivat biće održana pozorišna predstava “Šta me snađe“ GMR PRODUCTION-a iz Beograda.

Dramski tekst za ovu interaktivnu savremenu komediju, u kojoj se popularna glumica Anđelka Prpić pojavljuje u 12 različitih uloga, potpisuje jedan od najboljih srpskih dramskih pisaca i scenarista Nebojša Romčević, a režija je povjerena proslavljenom glumcu, muzičaru i reditelju Branku Đuriću Đuri.

„Šarmantna Anđelka omiljena širom EX YU prostora, u ovoj predstavi igra Jovanku Joku Jakovljević, bankarku staru 32 godine. Joka je mlada žena koja gradi karijeru onim što ima (pameti i znanja ponajmanje) u surovom korporativnom svijetu.

Sasvim slučajno se našla pred dilemom: čast i bračna vjernost ili uspon u karijeri? Takvu dilemu ne može da razriješi sama: čitava vojska likova (u kojima se našla) joj u tome pomaže stvarajući još veću konfuziju u njenoj praznoj glavici, a direktorov sin samo što nije ušao u njenu sobu… Ovaj je svijet skrojen tako naopako da izgleda da je svaka žena bar jednom naletjela na svog Harvija Vajnstina. Zadovoljstvo je njegovo, kajanje njeno…“, navedeno je u najavi.

Prodaja karata na blagajni Ljetnje pozornice u periodu 10-12h i 19-22h , po cijeni od 10 eura.

Izvor: AntenaM

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor