Kolašin: Pronađen heroin, osumnjičenom krivična

Policija je kod M.V. (30) iz Kolašina pronašla heroin. Osumničenom se na teret stavlja krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, i braniće se sa slobode.

„Naime, službenci OB Kolašin su, 25.02.2018. godine, postupajući po operativnoj informaciji lišili slobode M.V. (30) iz Kolašina. Policijski službenici su oko 00,00 časova zaustavili taxi vozilo marke ‘Dacia Sandero’ kolašinskih registarskih oznaka, u kojem se nalazio M.V, na suvozačevom mjestu.

Iz policije napominju da je prilikom izlaska iz vozila osumnjičeni odbacilo zamotuljak.

„U odbačenom zamotuljku, policijski službenici su pronašli četiri pvc kesice u kojima se nalazima praškasta materija svijetlo braon boje za koju se sumnja da je opojna droga heroin“, ističu iz policije.

Pronađena droga je, kako su kazali, upućena u Forenzički centar radi vještačenja.

„M.V. je priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu koji je nakon saslušanja lica odlučio da se lice brani slobode te naložio da se protiv njega podnese krivična prijava u redovnom postupku zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga“, zaključuje se u saopštenju

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor