Kečina udario Vraneša?

Osnovno državno tužilaštvo u Pljevljima pokrenulo je izviđaj zbog incidenta koji se dogodio u ponedjeljak, u hotelu „Pljevlja“, kada su se verbalno sukobili, a onda i potukli članovi lokalnog DF-a i Demokrata.

Kako je Pobjedi saopšteno iz Osnovnog državnog tužilaštva u Pljevljima, o incidentu su upoznati od Uprave policije Centra bezbjednosti Pljevlja.

-Postupajući tužilac Osnovnog državnog tužilaštva u Pljevljima dao je nalog službenicima Centra bezbjednosti Pljevlja da se prikupe sva neophodna obavještenja o ovom događaju i da se dostave ovom tužilastvu radi formiranja predmeta – kazali su iz tužilaštva.

Oni dodaju da nakon što budu završene sve neophodne radnje u izviđaju, Osnovno državno tužilaštvo u Pljevljima će donijeti odluku o tome da li u radnjama bilo kog lica ima elemenata nekog od krivičnih djela za koje se goni po službenoj dužnosti.

Kako nam je nezvanično saopšteno, do tuče je došlo nakon što su članovi lokalnog DF-a vrijeđali predstavnika Demokrata Radenka Lacmanovića. Motiv svađe je usvajanje Rezolucije o genocidu u Srebrenici.

Prema pisanju Standarda, doktor Dario Vraneš, član DF-a, verbalno je napao Lacmanovića, zbog usvajanja Rezolucije, nakon čega je svađa prerasla u tuču, u kojoj je Nikola Kečina (34), inače srodnik Lacmanovića, zadao više udaraca Vranešu.

Nekoliko Pljevljaka za Standard je ustvrdilo da je Kečina, navodno, branio svog rođaka Lacmanovića.

Prisutni su bili i Saša Grbović, novi direktor Opšte bolnice Pljevlja, kao i Milan Mijo Lekić, izvršni direktor Rudnika uglja.

Iz policije su Standardu nezvanično potvrdili da se u Hotelu Pljevlja desila tuča u kojoj je jedna osoba zadobila lake povrede.

Izvor:Pobjeda

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor