Kasemiro odgovorio Barsinoj legendi: Uz Madrid sam do samog kraja

Fudbaler Real Madrida Kasemiro rekao je da nikada ne bi mogao da nastupa za rivala Barselonu, jer nije satkan od istog ‘materijala’ kao i oni.

Kasemiro se, pred finale Lige šampiona, osvrnuo na komentare koje mu je, još prine nekog vremena, uputila legenda Barselona Ćavi.

„On može da kaže šta god želi, ali ja sam u Realu već četiri godine i igrao sam u četiri finala Lige šampiona“, rekao je Kasemiro.

Ćavi je januara 2018. u jednom intervjuu objasnio šta je mislio, da igrači Barselone razumiju igru drugačije od ostalih, ali da su fudbaleri nekih drugih ekipa, kao što je npr. Kasemiro, bolji u nekim drugim segmentima.

„U Barseloni mi razuminemo fudbal kao koncept vremena i prostora, Buskets, Mesi i Iniesta ovime vladaju, oni uvinek znaju šta da rade kada su sami, ali i kada su opkoljeni. Postoje veznjaci kao što je Kazemiro koji ovo ne kapiraju, ali priznajem da Buskets ne može da pokriva teren kao Kasemiro“, rekao je Ćavi.

Brazilski reprezentativac se slaže sa izjavama nekadašnjeg fudbalera Barse, ali mu to ne smeta, jer je on vjeran Realu do samog kraja.

„Ne bih mogao da igram za Barselonu, nemam njihovu fudbalsku DNK, kao što Ćavi kaže. Ja sam uz Madrid do samog kraja“, rekao je Kasemiro.

Izvor: AntenaM

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor