Kapiten FK Berane podržao Uru

Kapiten Fudbalskog kluba (FK) Berane, Stefan Kastratović, podržao je Građanski pokret URA i nalazi se na listi kandidata za odbornike za predstojeće lokalne izbore 4. februara, saopšteno je iz Ure.

Kastratović je golman FK Berane, gdje je počeo svoje prve fudbalske korake sa sedam godina (Foto: URA)

„Sport zahtijeva dosta truda, rada, odricanja. Bavljenje sportom mi je donijelo veliko samopouzdanje i naučilo me disciplini. Grad Berane ima dvije olimpijske medalje, ali su uslovi za sport i rekreaciju generalno loši. Kao mlad čovjek i sportista odlučio sam da dam svoj doprinos razvoju sporta u svom gradu. Građanski pokret URA predstavljaju stručni i obrazovni ljudi, koji imaju želju, energiju i znanje da pomognu razvoj grada. Zato sam bezrezervno odlučio da se uključim i dam svoj dopinos napretku Berana“, rekao je Kastratović.

On je poručio da se zajednički mora dati aktivan doprinos kako bi se Berane mijenjalo na bolje i kako bi taj grad postao grad za sve!

Stefan Kastratović je rođen 1994. godine u Beranama.

Golman je FK Berane gdje je počeo svoje prve fudbalske korake sa sedam godina. Najmlađi je kapiten u istoriji kluba. Trenutno je student menadžmenta u ekonomiji i svoju budućnost čvrsto vezuje za grad Berane, podsjećaju iz Ure.

Izvor: RTCG

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor