Kandidatkinja za predsjednicu Crne Gore dr Draginja Vuksanović je svoju kampanju započela na sjeveru Crne Gore(Video)

Kandidatkinja za predsjednicu Crne Gore dr Draginja Vuksanović je svoju kampanju započela na sjeveru Crne Gore, koji se nalazi u katastrofalnom stanju našta je i ukazala.

Dr Vuksanović je naglasila da je loša ekonomska politika koja se u kontinuitetu vodi u Crnoj Gori uništila realnu ekonomiju i proizvodne pogone zbog čega naša država danas ima najveći spoljnotrgovinski deficit u Evropi.

„To je posebno došlo do izražaja na sjeveru gdje su nekada postojali proizvodni giganti koji su proizvodili i zapošljavali na hiljade gradjana“, kazala je Vuksanović, dodajući da je Bijelo Polje jedan od primjera gdje su kroz katastrofalne privatizacije uništene nekada jake i respektabilne kompanije.

„Od 15 aprila kreću političke promjene na svim nivoima i od tada više neće biti privilegovanih već će zakon biti jednak za sve. Zaustavićemo nepravdu a država će biti u obavezi da, umjesto tajkunima koji iznose milione iz države, pomaže našim vrijednim preduzetnicima koji proizvode, stvaraju novu vrijednost i zapošljavaju ljude“, navela je kandidatkinja za predsjednicu Crne Gore.

 

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor