Kamere snimile muškarca koji podmeće požar

Snimci nadzornih kamera zabilježili su trenutak u kojem muška osoba pali vozilo u krugu bolnice u Pljevljima, nakon čega se vatra prenijela i na susjedni automobil.

 

Sve se odigralo u ponedjeljak oko tri ujutro, a u podmetnutom požaru izgorjelo je vozilo „citroen“, vlasništvo medicinske sestre E. P. i automobil „fiat“ čiji je vlasnik R. L, pacijent Opšte bolnice u Pljevljima.

Kako je Pobjedi nezvanično potvrđeno u istrazi, vinovnik požara je na „citroenu“ udaljenom dvadesetak metara od zgrade, polomio staklo, polio unutrašnjost, najvjerovatnije benzinom, i zapalio auto. Nakon dolaska vatrogasaca bilo je kasno za saniranje vatre koja je potpuno uništila oba automobila.

Prema informacijama koje smo dobili, istraga i dodatna vještačenja koja je naložilo tužilaštvo, kao i provjere okolnosti koje su mogle biti motiv za atak na imovinu, trag su policiji da dođe do počinioca.

Policiji su u periodu od septembra do marta podnijete dvije prijave osoblja zbog ometanja rada i prijetnji medicinskim radnicima tokom rada u kovid odjeljenju. Tokom istrage će biti provjereni i ti slučajevi i njihova eventualna povezanost sa ovim slučajem.

Kako je ranije objavio portal pvinformer.me, prema operativnim saznanjima CB Pljevlja, medicinska sestra sa Kovid odjeljenja, automobil je parkirala prethodne večeri oko 19 sati, dok je vozilo pacijenta bilo parkirano ranije.

Za taj medij direktor Opšte bolnice dr Saša Grbović kazao je da je nakon požara dežurna služba odmah pozvala vatrogasce.

– Žao mi je što se ovo desilo, što se radi o imovini zaposlene kod nas i imovini pacijenta, a ostalo prepuštamo policiji – kazao je dr Grbović i istakao da je na Kovid odjeljenju trenutno hospitalizovano devet pacijenata.

Izvor: Pobjeda.me

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor