Jonica: ,,Staviću tačku na podjele u SNP-u“

Prihvatila sam kandidaturu za predsjednika SNP-a. Kandidovaću se iz istih onih razloga zbog kojih sam se prije više od 19 godina učlanila u partiju zbog toga što vjerujem u SNP, saopštila jeSnežana Jonica, funkcioner Socijalističke narodne partije (SNP).

„Kandidovaću se i zbog toga što sam sigurna da borba za istinu i pravdu koja nas je tada okupila ne daje pravo na odustajanje, već obavezuje da zbijemo redove, ispravimo greške i još snažnije nego ikad pokažemo koliko vrijedimo, koliko smo uporni i koliko smo drugačiji od drugih“, istakla je Jonica.

Ona je rekla da je SNP dovoljno hrabra i snažna stranka socijaldemokratskog opredjeljenja da i u ovom procesu pokaže koliko je korak ispred drugih.

Jonica je u intervjuu za Dan rekla da je zahvalna članstvu SNP-a na ogromnoj podršci koju je dobila tokom unutarpartijskog predlaganja kandidata za predsjednika.

Govoreći o tome kako će se izboriti s nejedinstvom i različitim politikama unutar SNP-a, Jonica je rekla da je to upravo „jedan od glavnih razloga kandidature“.

„Da se konačno stavi tačka na podjele unutar partije i da se okrenemo rješavanju problema u Crnoj Gori. Onaj kome ne odgovara jak, složan i jedinstven SNP nema nikakve potrebe da bude u njemu. Nijedan pojedinac neće biti iznad partije. Brinućemo se da ne naljutimo članstvo, a ne funkcionere. Prvo ćemo obezbijediti strogu vladavinu pravila u SNP-u i da ona budu jednaka za sve, da bismo se sa punim legitimitetom borili za vladavinu prava u Crnoj Gori“, kazala je ona.

Izvor: RTCG

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor