Jedanaestogodišnjem bjelopoljcu Amaru Drndaru hitno potrebna pomoć za liječenje, FK Jedinstvo u nedelju organizuje utakmicu za pomoć Amaru

Jedanaestogodišnjem bjelopoljcu Amaru Drndaru hitno potrebna pomoć za liječenje u USA Teksasu specijalističkom centru. Djecak AMAR DRNDAR  je dobio neurološki tumor na mozgu i kičmenoj moždini, odnosno u donjem dijelu, koji se nažalost, proširio duž cijele kičme.

On se trenutno nalazi u Čikagu,  medjutim šanse da Amar pobijedi ovo čudovište je mnogo veće u Teksasu gdje postoji specijalistički centar za Amarovo liječenje, ali troskovi su previsoki.  Samo konsultacija, kosta najmanje hiljadu i po dolara, ali najveci troskovi dolaze kasnije. Cak i vise od 30 hiljada dolara mjesečno, jer bolnica u Teksasu ne prima vecinu zdravstvenih osiguranja.
Amarovi roditelji otac Demir i majka Samija mole sve ljude dobre volje u Crnoj Gori da u skladu sa svojim mogućnostima pomognu Amarovo liječenje. Za Amarovo liječenje je potrebno da se prikupi 150.000 dolara, da bi ga primili u specijalistički centar u Teksasu potrebno je da se odma prikupi 50.000 dolara.
Amarova tetka Denisa Drndar Džogović za Portal sjevercg kaže da kad pomisli na jednog jedanaestogodišnjeg dječaka pomisli na sreću, zdravlje i osmjeh , to je jedino bitno. AMAR DRNDAR je moj bratanac koji raste u jednoj srećnoj porodici sa svoji ocem, majkom, starijim bratom i mladjom sestrom. Kada su bili mali njegov stariji brat mu je dao nadimak AMI jer nije mogao da izgovori njegovo puno ime. U Maju 2017 cijeli svijet im se srušio, kada je AMARU dijagnostikovan Neuroloski tumor na mozgu i kičmenoj moždini. Zato ovim putem molim sve ljude dobre volje da se udruže sa nama da pomognemo našem AMIJU da pobijedi užasnog monstruma i da se vrati svom srećnom djetinjstvu…. U njegovo ime hvala svima puno koji su se već odazvali na naš apel.
Fk Jedinstvo je danas pozvao da u nedjelju u 15:30h bjelopoljci dodju u što većem broju na utakmicu koju igraju protiv ekipe Mladost Lješkopolje iz Podgorice. Kupovinom te karte na staroj tribini daju doprinos u njihovoj  akciji prikupljanja sredstava za Amarovu operaciju.
Kako su najavili cijena ulaznice će biti simbolično 1 euro, ali naravno shodno  mogućnostima gradjani mogu donirati i vise od toga. Karte će na ulazu na tribinu prodavati clanovi Amarove pordice.
Svi koji žele i mogu da pomognu mogu to uraditi uplatom na žiro-račun: NLB Montenegro banka 530-0700100108064-35 na ime Denisa Džogović
Uplata iz inostranstva na IBEN CODE:ME25530073050008070010
NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor