Janjušević podnio ostavku na mjesto člana Savjeta Radija Bijelog Polja

Kako saznaje portal sjevercg Zdravko Janjušević podnio je ostavku na mjestu člana Savjeta Radija Bijelog Polja, kako je naveo u svojoj ostavci iz ličnih razloga.

Jedan od članova Savjeta Radija Bijelog Polja nam je tu informaciju i potvrdio, da je Janjušević podnio ostavku iz ličnih razloga i da je o istoj obavijestio Savjet radija Bijelog Polja, koji mu je i prihvatio ostavku, nakon čega su pismeno obavijestili i osnivača radija, Opštinu Bijelo Polje.

Iz civilnog sektora su nam naveli, da su obaviješteni o Janjuševićovoj ostavci i da sobzirom da to mjesto pripada NVO, koji prema Zakonu o elektronskim medijima predlažu svog predstavnika na tom mjestu, očekuju od osnivača Opštine Bijelo Polje, da odmah raspišu novi Javni poziv, a što su u obavezi u roku od 15 dana, od dana kada ih je obavijestio Savjet Radija Bijelog Polja.

Kako su naveli iz civilnog sektora, Janjušević je imao podršku bjelopoljskih NVO, gdje je dao kroz ovaj Savjet i veliki značaj u programskom prostoru koje su dobijale NVO, da bi prezentovale sve svoje aktivnosti i ukazivale na sve probleme sa kojim se susreću gradjani Bijelog Polja.

Takodje navode, da NVO već pripremaju podršku svom novom kandidatu, koji će kao i Janjušević kroz ovaj Savjet dati doprinost, da ovaj radijo bude radio svih gradjana Bijelog Polja, naveli su iz bjelopoljskog civilnog sektora.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor