Jakna za pse koja košta 137.000 dolara

Kompanija „VeryFirstTo“, koja se bavi proizvodnjom odjeće za pse, stvorila je najskuplju jaknu za pse na svijetu pod nazivom „Doggy armor“. Novi dizajn jakne sadrži dugmad napravljenu od 24-karatnog zlata u kombinaciji sa „Svarovski“ kristalima i crnim dijamantima.

Jakna za pse koju je dizajnirala ova kompanija se trenutno prodaje po cijeni od 137.000 dolara, a osim skupocjenih dragih metala i kristala, jakna takođe može da zaštiti život kućnog ljubimca jer je otporna na oštrice noževa i ugrize drugih pasa.

Tvorci jakne su naišli na kritike pojedinih udruženja za zaštitu životinja, koja su istakla da psima nije potreban ovakav luksuz te da bi se uloženi novac mogao iskoristiti i u druge svrhe.

Ipak, sami tvorci jakne za pse dodaju da je najbitniji faktor njihovog proizvoda sama zaštita kućnog ljubimca od neželjenih napada oštrim predmetom ili ugriza drugih pasa.

Materijal od kojeg je jakna napravljena je proizvod nanotehnologije, koji je i do 15 puta jači od čvrstih materijala kakvi su metali koji se koriste za oklope vojnika, a čak osam puta jači od kevlara koji se nalazi na prslucima za zaštitu od metaka.

„Zahvaljujući ovom proizvodu vaš dragocjeni ljubimac će biti zaštićen i glamurozan“, rekao je osnivač kompanije „VeryFirstTo“ Majkl Knobil.

Izvor: AntenaM

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor