Izbjegavati putovanje u najtoplijem dijelu dana

Saobraćaj na magistralnom putu Danilovgrad – Podgorica, na dionici od Komanskog mosta do skretanja za Marezu, biće zbog miniranja obustavljen od deset do 16 sati.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore.

Oni su savjetovali da se zbog visokih temperatura izbjegava putovanje u najtoplijem dijelu dana.

Saobraćaj na magistralnom putu Danilovgrad – Podgorica, na dionici od Komanskpg mosta do skretanja za Marezu, biće zbog miniranja obustavljen od deset do 16 sati.

Saobraćaj na putu Mihailovica – Pljevlja biće obustavljen od devet do 11 i od 13 do 15 sati zbog rekonstrukcije te saobraćajnice.

Saobraćaj na putu Rožaje – Špiljani biće obustavljen od osam do 11 i od 13 sati i 30 minuta do 16 sati i 30 minuta, zbog rekonstrukcije saobraćajnice. Van ovih termina saobraćaj je regulisan semaforskom signalizacijom.

Na putu Pljevlja – Metaljka saobraćaj će zbog rekonstrukcije za sve vrste vozila biti obustavljen od devet do 11 i od 14 do 16 sati

Zbog izgradnje magistralnog puta Cetinje – Nikšić, saobraćaj na regionalnom putu Cetinje-Čevo biće obustavljen od devet do 11 i od 13 do 15 sati, a u ostalom periodu dolaziće povremeno do prekida saobraćaja ne dužih od 15 minuta.

Saobraćaj na magistralnom putu M-2 dionica Petrovac-Podgorica promijenjen je sa dvosmjernog na jednosmjerni od sedam do 19 sati.

Saobraćaj na magistralnom putu M-2 dionica Kolašin-Mojkovac u mjestu Podbišće, promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

 

Izvor: Vijesti.me

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor