Inter bi mogao da ostane bez skupog pojačanja

Glasina je na početku djelovala nevjerovatno. Luka Modrić u Interu?! Prosto, nismo navikli da se najveći svjetski asovi uopšte premišljaju kad moraju da biraju između Reala i Nerazura. Ali u Milanu gaje nadu da bi Marcelo Brozović, Ivan Perišić i Šime Vrsaljko mogli da ubijede kapitena iz reprezentacije Hrvatske da prihvati poziv sa “Đuzepe Meace”. Zato su stopirali dolazak Artura Vidala i preuzeli rizik koji bi mogao skupo da ih košta, jer je Čileanac prema posljednjim informacijama sada na korak od – Barselone!

Katalonski gigant je i ranije pokušavao da dovede Vidala, ali se njegovo ime ovog ljeta nije pominjalo, iako Ernesto Valverde već neko vrijeme traži zamjenu za Paulinja, koji se vratio u Kinu. Sve vrijeme se pisalo o Adrijenu Rabiou, ali je on ipak i dalje član Pari Sen Žermena.

A kad su Vidalovi zastupnici predvođeni Fernandom Felisevičem vidjeli da Inter oklijeva, iako je sa Bajernom postigao dogovor o transferu (22.000.000 eura na ime obeštećenja i trogodoišnji ugovor vrijedan 5.000.000 po sezoni), krenuli su da klijenta nude po Evropi. Niko Kovač je upravi Bajerna svakako već poručio da mu 31-godišnji vezista nije neophodan.

Kontakti sa Blaugranom uspostavljeni su prošle neđelje, daleko od očiju javnosti. Katalonski Sport, poslovično dobro upućen u zbivanja na stadionu “Kamp Nou”, tvrdi da je usmeni dogovor i postignut. Uz ogradu da bi posao mogao da propadne ako u narednim satima Barsa ipak uspije da dovede Rabioa.

Vidal je prihvatio platu koju mu je Barsa ponudila, a i Bajern je zadovoljan, pošto je šampion Španije sa lakoćom prebacio Interovu ponudu: 30.000.000 će leći na račun Bavaraca.

I sad se čeka samo Rabio. Ako uspije da ubijedi PSŽ da ga pusti Vidal će nastaviti potragu za novim klubom. Ako ne – Vidal dolazi. Nisu dani, već sati u pitanju.

Izvor: AntenaM

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor