„Imamo recept za Vardar“

Budućnost želi da odigra dobar meč, da se suprostavi Vardaru i pobijedi ga, kazala je desni bek podgoričkog rukometnog tima Đurđina Malović.

 
Malović: Imamo recept (Foto: ŽRK Budućnost)

Budućnost i Vardar odigraće u subotu utakmicu posljednjeg, šestog kola Glavne runde Lige šampiona.

Malović je kazala da je Budućnost pobjedom protiv Tiringera ostvarila primarni cilj, navodeći da je ponosna na rezultat i ekipu.

“Pobjeda protiv Vardara bila bi nam podstrek za četvrtfinalne duele sa Đerom. Idemo da se borimo i pobijedimo. Imamo recept, samo treba da ga ispoštujemo i vodimo igru od prvog do posljednjeg minuta”, kazala je Malović na konferenciji za novinare.

Ona je, komentarišući ishod prvog međusobnog duela u Skoplju, kazala da je Budućnost loše otvorila utakmicu i da prvo poluvrijeme nije bilo dobro.

“U drugom poluvremenu pokazali smo da možemo da igramo sa njima. Biće drugačije u Morači. Znamo čega treba da se držimo, šta bi mogla pobjeda da nam donese. Treba da nastavimo da radimo i da vjerujemo u to”, kazala je Malović.

Ona očekuje da će subotnji duel pratiti više navijača.

“Ekipa je ostvarila dobar rezultat, iz sebe izvukla maksimum i zaslužujemo da Morača bude puna bez obzira na protivnika. Treba da dođu zbog nas, ne zbog Vardara”, kazala je Malović.

Desni bek Sanja Premović kazala je da je Vardar vrhunska ekipa, podsjećajući da je ranije obezbijedila prvo mjesto u grupi.

“Za nas je šansa, imajući u vidu da smo obezbijedili četvrtfinale, da odigramo opuštenije, napredujemo i rastemo u odbrani i napadu. Možemo da pobijedimo, odigrali smo dosta utakmica ove sezone protiv njih, podigle smo igru na viši nivo. Sigurno ćemo pružiti maksimum i odigrati najbolje šta možemo“, kazala je Premović.

Ona je naglasila da bez obzira na kvalitet Vardara ne sumunja u rezultat.

„Nema pritiska, što je šansa više da odigramo slobodnije i da subotnji meč bude generalna proba za aprilske četvrtfinalne mečeve sa Đerom“, kazala je Premović.

Budućnosti i Vardar odigraće 11. međusobni duel u Ligi šampiona.

Budućnost je dobila pet, Vardaru su pripala četiri, dok je jedan završen neriješeno.

Budućnost je pred svojim navijačima dobila dva meča, dok je u jednom slavio Vardar.

Subotnji duel u dvorani Morača počeće u 19 sati i 30 minuta.

Izvor: RTCG

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor