Ida Ćetković predsjednik OO PIR Bijelo Polje

Podršku dalo i rukovodstvo Demokrata, na čelu sa Markom Ljujićem

Na danas održanoj osnivačkoj konvenciji Opštinskog odbora  Partije penzionera, invalida  i restitucije Bijelo Polje za predsjednicu je izabrana Ida Ćetković. Ona je ranijih godina, sve do penzionisanja obavljala dužnost direktora Dečjeg vrtića „Dušo Basekić“. Konvenciji je prisustvovala i delegacija OO Demokrata, na čelu sa predsjednikom Markom Ljujićem.

-Dajemo punu podršku Demokratama, sa kojima ćemo sve uraditi da popravimo život bjelopoljskih građana i smijenimo postojeću vlast. Život je zbog ove vlasti postao težak, narod se iseljava, škole ostaju bez đaka, penzioneri od svojih malih primanja izdržavaju unuke-kazala je Ćetković, dok je Marko Ljujić nakon što je čestitao na osnivanju Odbora i izbor predsjednika, poželio uspješan rad.

-Mi imamo Koaliciju sa PIR-om na državnom nivou, što je dalo rezultat, tako da očekujemo da ztako bude i na lokalnom nivou. Da u narednom periodu postižemo što bolje rezultate, i razvlastimo aktuelnu vlast u Bijelom Polju-kazao je Ljujić.

Na Konvenciji je učesnike i goste pozdravio Momo Joksimović predsjednik PIR-a Crne Gore, ističući da će sve uraditi da se stvore bolji uslovi za život penzionera, jer svaki četvrti dan se dogodi po jedno samoubistvo, zbog gladi, bolesti, zaduženosti, zelenaških kamata…

-Posebnu zahvalnost odajemo Koaliciji „Mir je naša nacija“ a psoebno Aleski Bečiću, kazao je Joksimović, dodajući da su samo za kratko vrijeme dobili 250 novih članova, a da je prekjuče samo iz Vraneša deset  novih članova PIR-a i Demokrata.

 

 

Izvor: DAN

 

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor