I poslije optužbe za silovanje, ostala s Polanskim: „Nije mi dosadno“

„S njim mi nikada nije dosadno. Inače sam osoba koja uvijek traži nešto novo, sve mi brzo dosadi. Ali i nakon 30 godina s njim svaki dan je nova avantura”, rekla je Emanul Senje za svog supruga čuvenog režisera Romana Polanskog, sa kojim je ostala i nakon optužbe da je prije 40 godina silovao maloljetnicu.

Francuska glumica (52) i njen suprug, poljsko-francuski režiser Roman Polanski (85), proslavili su 29. godišnjicu braka, a baš kao i većina filmskih parova, i oni su se zaljubili upravo na setu.

Bivša manekenka je 1988. glumila u Romanovom filmu „Ludilo“, u kojem je igrao i Harison Ford (76).

Nakon što im se „dogodila“ ljubav, oskarovac i Parižanka nijesu dugo čekali. Već iduće godine su prošetali do oltara, a nekoliko godina poslije dobili su ćerku Morgan (25), a zatim i sina Elvisa (20).

Roman i Emanuel su zajedno snimili brojne filmove, poput „Gorkog mjeseca“ i „Devetih vrata“, a početkom ove godine izašao je i film „Prema istinitoj priči“.

„On je jako dobar režiser, u svakom trenutku zna šta želi. Događaje sa seta pokušava da ne donosi kući, iako to ponekad nije moguće. Ima dana kada se pojavi neki problem pa onda o tome pričamo i za vrijeme porodične večere, ali ne prečesto“, opisala je glumica svoj poslovno-privatni odnos s Polanskim.

Emanuel je svojevremeno izjavila da može da ima bilo kog muškarca, ali da se odlučila upravo za Romana.

Da krv nije voda, dokaz su njihova djeca. Morgan, iako joj je tek 25, već je zaplivala glumačkim vodama. Želja joj je da jednoga dana postane režiser, poput oca.

„Već je snimila dva odlična filma i vjerujem da će se za nju čuti”, rekla je Emanuel.

Dok je ćerka profesionalno bliža ocu, sin Elvis više naginje majci. Zanima ga muzika, a Emanuel je prije nešto više od deset godina bila pjevačica pop rok benda “Ultra Orange”.

Izvor: AntenaM

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor