I peta ponuda Mančester Sitija za Rijada Mareza

Vremena je sve manje, pijaca se zatvara u ponoć, a Manečster Siti je upravo krenuo u novu, možda i presudnu ofanzivu na Rijada Mareza. Čak peta ponuda u ovim trenucima poslata je na King Pauer Stadion, a Građani nisu obeshrabreni, iako im je Lester odbio prethodne četiri.

Ova je posebna i ekstravagantna, a prema informaciji Skaj Sportsa možda čak i posljednja. Pep Gvardiola je ponudio Lisicama 65.000.000 funti (oko 74.000.000 eura) što je isto koliko je Siti platio i Volfzburgu za Kevina De Brujnea u ljeto 2015. godine, a što je do sada rekordna kupovina Mančester Sitija.

Pride, uz novac Građani nude Lisicama i jednog fudbalera, ali za sada nema informacije ko bi to mogao da bude. Podsjećamo, Rijad Marez je sinoć zatražio od Lestera da ga proda u ovom prijelaznom roku jer očajnički želi da promijeni klub. Lester je zainteresovan da ga pusti, ali samo ukoliko ponuda Sitija ispuni njihove želje.

Neki mediji pišu i da su Lisice spremne da traže i do 100.000.000 eura na ime obeštećenja, pa nas očekuje sigurno zanimljivo veče. Ukoliko Marez zaista pređe u Manečster Siti zamjena bi trablo da mu bude Androz Tauzend iz Kristal Palasa.

Izvor: AntenaM

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor