„I ja i klub želimo da produžimo saradnju“

Trener Budućnosti Alekandar Džikić rekao je da postoji interesovanje i njega i kluba da se produži saradnja.

 
Foto: Printscreen, TVCG

„Meni odgovara, takva sam ličnost, da ostavim trag tamo gdje radim. Ne samo rezultatski, već želim i da pomognem drugima da budu bolji. Kako sada stvari stoje, postoji interesovanje obje strane da se saradnja produži“, rekao je Džikić gostujući u drugom dnevniku Televizije Crne Gore.

On je istakao da su Zvezda i Cedevita na papiru bile bolje ekipe, ali da je teren nešto sasvim drugo…

„I Cedevita i Zvezda su bolje ekipe od nas, kada se gleda papir. Međutim, to ne mora da znači da će tako biti na terenu. Mi smo njih po pet puta pobijedili , a to nije slučajno.Milsim da ovaj tim može da bude. Imali smo tokom sezone problema sa povredama, ali smo izgurali sve. Htjeli smo da Evroliga dođe u Podgoricu i uspjeli smo“, kazao je strateg „plavih“.

Džikić je poručio da Evroliga zahtijeva da klub napravi pomake na svim nivoima…

„Zahtjevi Evrolige su to takvi da moraju da se naprave pomaci u organizaciji i logistici. Takođe, moraju da se naprave pomaci u kvalitetu igrača. Ne želimo da bude neravnopravnan protivnik. Optimista sam“, kazao je Džikić.

Svi su u „plavom“ taboru tokom cijele sezone disali kao jedan. Džikić kaže da je recept bio jednostavan…

„Vrlo je jednostavno – radimo puno, vjerujemo u to što radimo, ako se pokaže dobro ne mijenjaj, ako je manje dobro, pokušaj da ga  unaprijediš. Kad uspiješ, dobiješ na samopouzdanju i ideš dalje“, kazao je Džikić.

Izvor: RTCG

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor