I dalje se traga za bjelopoljcem Stankom Krunićem, u potragu uključen i veliki broj sugradjana

Već deseti dan se traga za nestalim Stankom Krunićem, koji je nestao 29. avgusta. On je tog dana oko 8:45 časova napustio radno mjesto u kafe baru “Autsajder” u Rasovu i od tada mu se gubi svaki trag.

U potragu se uključio i veliki broj sugradjana iz Bijelog Polja, pored ostalih i svi lovci iz Lovačke organizacije Bijelo Polje, koji odlično poznaju teren i mjesto Bogaz na koje je pronadjeno i Stankovo biciklo.

Sekretar te organizacije Tufo Pućurica za Portal sjevercg je kazao, da je oko ovog mjesta pretraženo skoro 15 kilometara.

Portal sjevercg je kontaktirao i sa Stankovim bratom Nelom Krunićem, koji nam je kazao da  su sva područja  pretražili, pored ostalog i rijeku Lim, ali da od njegovog brata nema ni traga ni glasa.

On se zahvaljuje svim sugradjanima koji su se ovih deset dana  u velikom broju odazvali i sami priključili potrazi, organizacijama, svojim komšijama iz naselja Rasovo, kao i Upravi policije u Bijelom Polju, čiji su pripadnici  takodje uključeni u potrazi za njegovim nestalim bratom.

Krunić dodaje da su dvadeset puta obišli čitavo područje oko mjesta gdje su pronašli njegovo biciklo, ali uzalud njega nema.

Porodica Krunić moli sve koji imaju bilo kakvu informaciju o njemu da jave najbližoj stanici policije ili na broj telefona: 067/257-062.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor