Search
Close this search box.

Hapšenje u Ulcinju: Osumnjičen da je udario pješaka pa pobjegao

Jedna osoba uhapšena je zbog sumnje da je izvršila teško djelo protiv opšte sigurnosti, saopštila je Uprava policije.

“Ulcinjskoj policiji je 25. septembra u 01.55h prijavljeno od strane Hitne medicinske pomoći Ulcinj da je na ukazivanje ljekarske pomoći dovedeno jedno lice.

Policijski službenici su preduzeli aktivnosti iz svoje nadležnosti i došli do saznanja da je povrijeđeno lice G.V. (38) iz Podgorice koje je povrede zadobilo u saobraćajnoj nezgodi kao pješak, iza jednog ugostiteljskog objekta u blizini ušća rijeke Bojane u Ulcinju.

Upoznat je tužilac koji je ovlastio policijske službenike da izvrše uviđaj na licu mjesta.

Pripadnici policije su došli do sumnje da je M.B. (50) rođen u Republici Srbiji, stalno nastanjen u Podgorici, upravljajući putničkim motornim vozilom marke „Jeep Grand Cherokee“ podgoričkih registarskih oznaka, udario G.V. kao pješaka i na taj način mu nanio povrede, te se udaljio sa lica mjesta”, piše u saopštenju policije.

M.B. je, kako se navodi, uhapšen zbog sumnje da je izvršio teško djelo protiv opšte sigurnosti u vezi sa krivičnim djelom izazivanje opšte opasnosti.

“On će uz krivičnu prijavu biti priveden postupajućem tužiocu na dalju nadležnost u zakonskom roku”, dodaju iz policije.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor