Hapšenje u Herceg Novom

Policija je u Herceg Novom uhapsila je dvije osobe kod kojih je pronađena opojna droga amfetamin, saopšteno je iz Uprave policije.

„Proaktivnim djelovanjem u cilju suzbijanja ulične prodaje narkotika, a po naredbi sudije za istragu Višeg suda u Podgorici, policija je izvršila pretres stana koji koristi M.S. (21) sa Cetinja, sa boravkom u Herceg Novom.

Pronađeno je pvc pakovanje sa sadržajem opojne droge amfetamin težine sedam grama, digitalna vaga za precizno mjerenje, kao i pištolj Rr-51 POLICE kalibra 7,65 mm sa pet komada municije za ovo oružje.

M.S. se na teret stavlja krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija i on je uz krivičnu prijavu priveden nadležnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

Osim toga, policija je u Herceg Novom izvršila i pretres stana i drugih prostorija koje koristi A.G. (41) iz Podgorice, sa boravkom u Herceg Novom.

Pretresom je pronađeno 24 grama opojne droge amfetamin“, navodi se u saopštenju.

Zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga A.G. je uhapšen i sproveden postupajućem tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici na dalju nadležnost.

Izvor: antenam.net

 

 

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor