Search
Close this search box.

Gusinjanin osumnjičen za ubistvo studentkinje u Beogradu

Za ubistvo studentkinje I.K. (26) na Zvezdari osumnjičen je J.R. iz Gusinja za kojeg se pretpostavlja da je sa njom bio u emotivnoj vezi. Policija sa njim nije obavila ni informativni razgovor u svojstvu građanina jer je odmah nakon ubistva napustio Srbiju, a sumnja se da se trenutno nalazi u Crnoj Gori.

Dan pre ubistva J. G. i žrtva su bili zajedno u jednom kafiću, a on je kobnog dana bio sa njom u stanu, piše Fokus.press.

Njegovi DNK tragovi su pronađeni u domu na Zvezdari i za sada sve ukazuje na to da je J.G, koji je inače iz Crne Gore, ubica. Osumnjičeni mladić dopratio je kobne večeri Ivanu kući, a nakon toga je počeo da davi djevojku tako što joj je jednom rukom začepio nos, a drugom rukom poklopio usta.

J.R. je na svom profilu na društvenim mrežama, vjerovatno kako bi otklonio sumnju, nakon ubistva oprostio od I.K. i objavljivao zajedničke fotografije.

I.K i J.R. su se, navodno, upoznali prošle godine tokom jednog planinarenja.

Tijelo ubijene studentkinje, pronašla su braća 24. decembra u iznajmljenom stanu na Zvezdari. Ugledali su modrice po vratu, a imala je i povrede usne, oka, ali i prstiju na šaci i podlaktice. Povrede na prstima i rukama mogle bi da ukazuju da borila sa ubicom.

Više javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo istragu protiv NN lica zbog sumnje da je I.K. ugušena davljenjem.

Tokom saslušanja njeni najbliži su izjavili da nije primala prijetnje.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor