Grdno se varaju svi koji misle da će Budućnost biti lak zalogaj

Filip Barović jedva čeka početak nove sezone i takmičenje u Evroligi.

Centar Budućnosti Voli nije odmarao tokom ljeta, već je individualno trenirao, kako bi u što boljoj formi dočekao početak priprema, ali i oporavio se od povrede noge zbog koje je imao dosta problema u finišu prošle sezone.

Barović jedva čeka da počne Evroliga.

“Okršaji sa najboljim timovima Evrope će biti spektakularna avantura. Grdno se varaju oni koji misle da ćemo biti lak zalogaj za timove iz Evrolige. Pokazali smo prošle sezone u Evrokupu da možemo i vrijedimo mnogo, da možemo i umijemo da pariramo na papiru daleko zvučnijim i kvalitetnijim timovima”, rekao je Filip Barović za Sportklub.

On se osvrnuo i na reprezentaciju Crne Gore koja je izborila plasman u drugi krug kvalifikacija, a takmičenje se nastavlja u septembru.

“Slijedi odlučujući krug kvalifikacija, imamo izglede da izborimo plasman na Svjetsko prvenstvo i ono što mogu da obećam u ovom trenutku je da ćemo se do posljednjeg atoma snage boriti da stignemo do cilja. Bez obzira na sastav tima, jer su sve selekcije suočene sa istim problemom. Nepotrebno je trošiti riječi koliko bi za Crnu Goru poslije svih uspeha koji su ostvareni na klupskom nivou, uz mlađe reprezentativne selekcije koje su sve u A divizijama Evrope, značio i plasman na Mundobasket”, zaključio je Filip.

Izvor: Cdm.me

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor