Glasajte za suštinske, a ne kozmetičke promjene

Predsjednički kandidat, Marko Milačić, pozvao je građane da na predsjedničkim izborima 15. aprila glasaju za suštinske promjene.

„Zato želim da pozovem građane ove države da pokrenemo suštinske promjene, a ne samo površinske, da se ne bavimo samo posljedicama, vać uzrocima“, naveo je Milačić u saopštenju.

To je, kako je dodao, obaveza dugoročnih i mudrih državnih politika.

„Bez zalaganja za velika pitanja, a jedno od njih je pitanje NATO integracija, bez preispitivanja takvih i sličnih odluka, koja su riješena na manipulatorski način, Crna Gora se neće vratiti sebi i volji većine, već će nastaviti smjerom koji joj je zacrtan na drugim adresama, van naših granica“, kazao je Milačić.

Kako dva najveća problema u Crnoj Gori Milačić vidi „ekonomsku okupaciju koja je skopčana sa tri decenije nesmjenjivom vlašću i okupaciju duhovnosti što se ogleda u stvaranju alternativnih institucija – crkve, jezika, proganjanju pisma“.

„Oba ova pogubna procesa uništavaju običnog čovjeka i u narednom period daću sve od sebe da podignemo ekonomiju, ali i prekinemo razdor unutar jednog istog, pravoslavnog naroda, koji se planski melje. Dakle: odbraniti i Njegoša, i novčanik, zaštititi Marka Miljanova i budžet, Mojsija Zečevića i sumnjive privatizacije“, kazao je kandidat za predsjednika.

Milačić poziva sve građane a, kako je kazao, naročito one čija su prava najugroženija, Srbe, da glasaju za suštinske promjene za koje se zalaže.

„Za one promjene koje se ne tiču samo posljedica i površine, već, uporedo, i onih tema koje se sistematski guraju pod tepih, a tiču se najdubljih potreba u oblasti duhovnosti i istinskog bića ove zemlje“, zaključio je Milačić.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor