(FOTO) U mjestu Dobrakovo ispod graničnog punkta došlo je do velikog odrona i pucanja asfaltnog kolovoza, postoji opasnost da granični punkt sklizne u rijeku Lim

U mjestu Dobrakovo ispod graničnog punkta, sinoć je došlo do velikog odrona i pucanja magistralnog kolovoza, zbog čega je sinoć od 02h, zaustavljen saobraćaj na putu Bijelo Polje-Prijepolje. Takodje, postoji opasnost da  granični punkt sklizne u rijeku Lim.

Kako saznaje Portal sjeverg saobraćaj je još u prekidu.

        Jedan naš sagovornik iz bjelopoljske Lokalne Uprave nam je kazao, da su  Vladu Crne Gore obavijestili o ovom problemu i klizištu, da je Lim koji prolazi ispod magistrale jako moćan i da postoji realna opasnost, da će punkt na graničnom prelazu skliznuti u rijeku Lim. Tada smo, kako kaže naš sagovornik, dobili informaciju da je Vlada Crne Gore naložila direkciji za saobraćaj da udje u rješavanju ovog problema.

Kilometar od ovog mjesta, prema Brodarevu se nalazi i gradsko privremeno odlagalište, na koju su NVO ukazale, a što je prenio i Portalsjevercg, da postoji opasnost da se čitavo ovo bjelopoljsko odlagalište otpada se sa magistralom sruči u rijeku Lim. Na dijelu magistrale ispod odlagališta se vidi, da je dio kolovoza potonuo i da se klizište pokrenulo.

     Dio magistralnog puta ispod bjelopoljskog privremenog odlagališta

Privremeno odlagalište koje se nalazi iznad magistrale

Foto: sjevercg.me

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor