Florentino odložio razgovor sa Modrićem

Florentino Perez poslije odlaska Kristijana Ronalda ne može sebi da priušti luksuz da u jednom ljetu izgubi dvojicu ponajboljih igrača, plus trenera koji mu je donio tri titule prvaka Evrope.

Modrić je navodno čvrsto riješio da ide u Milano, razgovarao je sa Hozeom Anhelom Sančezom, desnom rukom Realovog gazde Florentina Pereza, saopštio mu svoje planove, ali mu je ovaj samo odgovorio: ta odluka nije na meni. Jedini koji može da hrvatskom veteran dozvoli da ode sa stadiona “Santjago Bernabeu” je baš Perez, a on izbjegava sastanak u četiri oka sa Modrićem.

Trebalo je da tog sastanka bude danas, sad je odložen za sjutra. Real je čak spreman da mu ponudi novi ugovor, iako u septembru puni 33 godine. U Madridu bi mu svejedno dali povišicu i platu od 12.000.000 eura godišnje.

U Milanu se ipak i dalje nadaju. Uzdaju se u “džentlmenski sporazum” Modrića i Pereza. Po njemu, Real neće Modriću praviti problem da ode, kao što nije ni kada je Kristijano Ronaldo izrazio želju da pređe u Juventus. Uz adekvatno obeštećenje naravno.

Izvor: AntenaM

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor