Evo u kojim filmovima su se glumci i stvarno zaljubili

Talenat glumca je neprocjenjiv. Mnogo je uloga u njihovoj karijeri, ali svakako nije rijetkost da glume zaljubljenost. Međutim, oni ne odole uvijek najljepšem osjećanju na setu i dešava se da se emocije između glumačkog para prenesu u život.

Evo deset filmova u kojima su glavni glumci ljubav sa platna prenijeli i u realnost.

Vicky Cristina Barcelona (2008)

Penelopa Kruz i Havier Bardem igrali su čudan bračni par. Oboje su poznati u Španiji i uložili su svu svoju strast da uloge na tom filmu budu što atraktivnije.

Romansa je postala realnost i rezultirala je snažnim brakom.

Gigli (2003)

Dženifer Lopez je igrala Riki koja mrzi muškarce u filmu, ali sve radi za jednog čudnog momka nazvanog Lari, kojeg glumi Ben Aflek. Istovremeno se njihova ljubav sa platna prenijela u život.

The Apartment L’appartement(1996)

Tokom snimanja ovog filma rodila su se osjećanja između italijanske glumice Monike Beluči i francuskog glumca Vinsenta Kasela. Postali su par.

Cruel Intentions (1999)

Svi znamo slavni par devedesetih – Riz Viterspun i Rajan Filip. Hemija između njih je proradila u ovom filmu.

The Rum Diary (2010)

Džoni Dep i Amber Hard zaljubili su se na setu tog filma. On je zaprosio iako je prije toga bio 14 godina u vanbračnoj zajednici sa Vanesom Paradis.

Step Up (2006)

Najljepši i najprivlačniji par Čening Tatum i Džena Devan zbližio se tokom snimanja ovog filma. Bili su u braku i imaju ćerku.

Alfie (2004)

Zgodni Kazanova nije imao problema da snima sa prelijepom Sijenom Miler i postali su par ubrzo.

Days of Thunder (1990)

Ova uloga je bila početak karijere Nikol Kidman, a njen partner Tom Kruz je već snimao filmove. Brzo su postali slavan par.

The Amazing Spider-Man (2012)

Ovo je jedan od najboljih filmova Eme Stoun i Andreja Garfilda. I oni su postali emotivni partneri u realnosti.

Mr. & Mrs. Smith (2005)

Jedan od najboljih filmova u kom su glumili Bred Pit i Anđelina Džoli. Bio je veliki hit. Oboje su bili na vrhuncu karijere, zaljubili su se i bili u braku 12 godina.

Izvor:AntenaM

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor