Evo na kakav je transfer spreman PSŽ da bi učinio Nejmara srećnim?

epa06479160 Paris Saint Germain Neymar Jr celebrates after scoring a penalty during the French League 1 soccer match between Montpellier HSC and Paris Saint Germain (PSG) at the Parc des Princes Stadium in Paris, France, 27 January 2018. EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Nova bomba stiže iz Pariza. Kako piše najtiražniji španski dnevnik „El Pais“, PSŽ je spreman da Barseloni ponudi Mbapea za Kutinja.

Iako je Francuz aktivirao klauzulu kojom će PSŽ platiti Monaku 180 miliona eura, oni bi ga dali za Kutinja koji je plaćen tridesetak miliona manje.

Razlog?

Pogađate, Nejmar.

Kako bi osigurali ostanak Brazilca u Parizu i izašli u susret njegovim zahtjevima, ali i otklonili prijetnju odlaska u Real Madrid, Parižani su spremni na sve.

„El Pais“ je respektabilan izbor, a čini se da Mbape ne bi imao ništa protiv ovakve kombinacije.

Evo i zbog čega.

Naime, on sa neodobravanjem gleda na sve što se dešava u klubu, sukob Nejmara i Kavanija, i smatra da je i jednom i drugom lični interes ispred klupskog.

Sa druge strane Kutinjo jeste proglašen za nasljednika Inijeste, pitanje je da li bi on pristao, iako ga je Nejmar ubjeđivao da ostane u Liverpulu i onda dođe u Pariz umjesto Barselonu.

Ono što otežava čitavu priču je očekivani transfer još jednog Francuza u Barselonu, pa bi, čak i ako ode Dembele, u napadu bila gužva.

Sa druge strane mnogi smatraju da dolaskom Artura iz Gremija, Kutinjo nije potreban Barseloni, ali i da Serhi Roberto može da igra u veznom redu bez problema, što je i pokazao.

U svakom slučaju, ovo bi bilo nevjerovatno, ali sa Nejmarom ništa nije nemoguće.

Izvor: AntenaM

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor