Elemental oduševio Kotorane

Popularni hrvatski bend „Elemental“ nastupio je na Pjaci od muzeja u Kotoru i opravdao povjerenje mnogobrojne publike, saopštili su organizatori.

 
Elemental na Pjaci od muzeja

„I pored desetosatnog putovanja iz Zagreba, članovi benda su bili vidno raspoloženi i puni energije, a harizmatična i uvijek nasmijana pjevačica Remi pokazala je svoje vokalne i žanrovske sposobnosti. Najbolji „element“ njihovog nastupa bio je iskreni kontakt i odlična komunikacija sa publikom, čime su dokazali da muzika spaja ljude, da svi imamo iste probleme i da nam je za sreću potrebno malo , a to je da se poštujemo i cijenimo“.

Iako se muzika ovog sastava bazira na hip hopu, Elementalov muzički izraz je specifičan uz zanimljive instrumentalne podloge koji zajedno čine njihov autentičan zvuk.

“Ljuljaj brod”, “Malena”, “Napokon”, “Romantik”, “Opet će kiša”, “Priroda i društvo,” “Prokleta ljubav” – samo su neke od numera koje su horski otpjevane na Pjaci od muzeja.

Ispraćeni ovacijama i vraćeni na bis Elemental nam je pokazao da su “Male stvari” izvor zadovoljstva.

Članovi Elementala su vokali Mirela Priselac Remi i Luka Tralić Shot, gitarist Erol Zejnilović, basist Konrad Lovrenčić, klavijaturist Davor Zanoški, bubnjar Ivan Vodopijec i prateći vokal Vida Manestar.

Koncert je organizovao JU Kulturni centar “Nikola Đurković” iz Kotora.

Izvor:RTCG

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor