Eko kamp za mlade “Bistrica 2021“ za vikend

U subotu i nedelju 17. i 18. jula u Bijelom Polju pored rijeke Bistrice biće održan drugi Eko kamp za mlade ,,Bistrica“ 2021.

Eko kamp za mlade organizuje nevladina organizacija “Euromost“.

Kako se navodi u saopštenju, ovogodišnji Eko kamp je Međunarodnog karaktera i u njemu će pored mladih sa sjevera Crne Gore, učestvovati i mladi iz Prijepolja, Priboja i Rožaja, koji dolaze u organizaciji opštinskih kancelarija za mlade iz ove tri opštine.

Organizatori navode da će ovo biti do sada po broju učesnika najveći Eko kamp za mlade u Crnoj Gori. Svi učesnici Eko kampa krenuće tačno u podne sa gradskog trga u Bijelom Polju, prema Eko kampu, gdje je planirano njegovo otvaranje u 14 sati.

Kroz Eko kamp Euromost organizuje pored druženja mladih i predavanja za mlade na temu zaštite životne sredine i značaja očuvanja rijeka, ekološku akciju “Za čiste rijeke“, gdje će učesnici kampa uredjivati dio rijeke Bistrice.

Mladi će u nedjelju kroz pješačku turu obići Đalovića pećinu. Za sve učesnike „Euromost“ je obezbijedila prevoz, svu opremu za kampovanje i dvodnevni boravak u Eko kampu.

Izvor: antenam.net

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor