Ekipa ,,Blok” pobjednik basket turnira ,,3×3”

Ekipa ,,Blok” iz Podgorice, pobijedila je na basket turniru ,,3×3“, koji je ovog vikenda održan u našem gradu.

Pobjednici su u finalu savladali su ekipu ,,Dangerous“, takođe iz Podgorice, rezultatom 21:20, i tako osvojili novčanu nagradu u iznosu od 800 eura, dok je drugoplasiranoj ekipi pripalo 400 eura, a nagrade je uručio direktor JU Centar za sport i rekreaciju, Damjan Knežević.

Ovogodišnji tradicionalni turnir u basketu “3×3”, prvi put u Bijelom Polju održan je po standardima Svjetske košarkaške federacije, a okupio je 14 ekipa iz više crnogorskih gradova.

,,Turnir je zaista bio izuzetno jak, uz organizaciju koja je bila na najvećem nivou. Malo je reći da smo zadovoljni rezultatom, jer nam je ovo prva sezona. Turnir u Bijelom Polju je peti po redu na kojem smo učestvovali, i nadamo se da ćemo se i sljedeće godine okupiti“, kazao je za Radio Bijelo Polje, Dušan Gojnić, košarkaš pobjedničke ekipe.

Gojnić je istakao da teku pripreme za turnir koji će narednog vikenda biti održan u Herceg Novom, i da se nadaju sličnom rezultatu kao u Bijelom Polju.

Pored Gojnića, pobjedničku ekipu ,,Blok“ čine i Luka Radović, Miloš Petrović i Vladan Đukanović.

Uprkos lošim vremenskim prilikama polovina večerašnjeg turnira održana je u sportskoj dvorani Nikoljac, što nije uticalo na posjećenost ljubitelja ovog sporta.

Izvor i foto:Radio Bijelo Polje

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor