Džeko mijenja klub, ostaje u Seriji A?

 

Soccer Football – Serie A – AS Roma vs Inter Milan – Milan, Italy – August 26, 2017 AS Roma’s Edin Dzeko celebrates scoring their first goal REUTERS/Stefano Rellandini

Priča je već bila aktuelna, odbio je Čelsi, ima ugovor sa Romom, želi da ostane u Italiji, ali bi se preselio na sjever.

Naime, pojavio se Milan koji očajnički traži napadača koga bi upario sa talentovanim Kutroneom.

Andre Silva je promašaj, na ljeto će vjerovatno probati da ga prodaju i vrate veći dio novca, uložili su ogromnih 40 miliona eura u čovjeka koji nije dao gol u Seriji A.

Takođe, žele da se oslobode i Kalinića koji ima ponude iz Kine, a navodno bi za Džeka Romi platili oko 25 miliona eura, pet manje nego što je nudio Čelsi.

Bosanac bi imao veću platu nego u Rimu, oko 6 miliona po sezoni i bio drugi najplaćeniji u timu, iza Bonućija.

Vidjećemo hoće li se ovaj scenario ostvariti, juče je Milan demantovao finansijske probleme svog gazde, a navodno su bankrotirale firme u kojima je on imao manjinski udio. U svakom slučaju, ako se oslobode Kalinića i Andre Silve, jasno je da bi Džeko bio rješenje.

Zanimljivo, najbolji strijelac Milana je vezista Suso sa šest golova, postigao je jedan više od mlađanog Kutronea, i dva više od Kalinića.

Izvor: AntenaM

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor