Dvije osobe se terete za uličnu prodaju narkotika

Podgorička policija je protiv dvije osobe D.Z (38) i J.P. (25) podnijela krivične prijave zbog sumnje da se bave uličnom prodajom narkotika. Kod dvojice Podgoričana policija je pronašla heroin, kokain, marihuanu, startne pištolje i druge predmete.

U dvije odvojene aktivnosti policija je izvršila pretrese objekata na dvije lokacija koje koriste D.Z. i J.P, obojica iz Podgorice.

„Pretresom stana koji koristi D.Z. policija je pronašla oko 240 grama različitih vrsta droga i to 88 grama kokaina, 47 grama heroina, 100 grama hašiša i manju količinu marihuane. Takođe na toj lokaciji su pronađeni startni pištolj, dvije vage za precizno mjerenje, municija i novac u iznosu od 2.150 eura za koji se sumnja da je stečen prodajom narkotika. Prilikom vršenja pretresa osumnjičeni D.Z. se nalazio u bjekstvu i protiv njega je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga“, navodi se us aopštenju Uprave policije.

Kako dodaju, pripadnici Centra bezbjednosti Podgorica su pretresom prostorija koje koriste J.P. pronašli oko 96 grama heroina i manju količine kokaina i marihuane, kao i 38 različitih tableta koje se nalaze na listi opijata. Pronađen je i startni pištolj sa municijom i predmeti koji se koriste za mjerenje i pakovanje narkotika za uličnu prodaju.

„J.P. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga“, napominju u policiji.

Izvor:RTCG

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor