„Dva tragična poraza, desile su nam se nedopustive stvari“

Naša U18 reprezentacija sa tri poraza je završila prvu fazu Evropskog prvensta i sa četvrtog mjesta ide u osminu finala. Crna Gore je na kraju poslije produžetka izgubila od Srbije 97:95.

„Ovo su zaista dva tragična poraza. Desile su nam se nedopustive stvari za ovaj nivo takmičenja i protiv ovako kvalitetnih reprezentacija kakve su Srbija i Litvanija. Igrali smo dobro, pokazali kvalitet, ali u oba meča smo to ispustili u samoj završnici. Vodili smo protiv kandidata za medalju u dva meča 79 minuta i ostali bez pobjede. Nema šta, pokušaćemo da se oporavimo od ovakvog poraza. Nije lako, ali nakon Litvanije smo uspjeli to da učinimo i da odigramo opet sjajno protiv Srbije. Ako budemo odigrali na ovakvom ili sličnom nivou, imamo šanse da pariramo favorizovanoj Španiji koja igra sjajan turnir. Nema dana odmora što je otežavajuća okolnost, ali probaćemo opet da pružimo maksimum“, kazao je selektor Boško Radović.

Naša selekcija je nakon trećeg poraza na četvrtom mjestu u grupi završila prvu fazu. U osmini finala čeka najveći mogući izazov, selekcija Španije, koja igra izuzetno u Letoniji.

Izvor: AntenaM

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor