Dubljević želi da završi karijeru u Valensiji

Bojan Dubljević kaže da ne namjerava da ide iz Valensije.

Crnogorski centar je sa 20 godina stigao u Valensiju, a ne bi imao ništa protiv da do kraja karijere ostane u tom klubu.

“Imamo neku specijalnu povezanost i mislim da je to jedna od jačih navijačkih baza u Evropi. Ja im se uvijek zahvaljujem jer nam trebaju i kad dobijamo i kad gubimo. Kada smo u Kazanju osvojili Evrokup, navijači su bili sa nama, upali su na teren, a takođe smo se vraćali zajedno avionom i slavili titulu. Prošle godine kada smo dobili Real Madrid ja sam se popeo na sto i vodio navijanje. Stvarno volim Valensiju sve više i volio bih ovde da završim karijeru”, kazao je Dubljević.

Njegov tim ove sezone igra u Evroligi, ali je ostvario samo 11 pobjeda, pa je daleko od borbe za plej of. Dubljević uprkos prosječnim igrama u elitnom takmičenju vjeruje da se može mnogo bolje.

“Ove godine igramo Evroligu i mislim da možemo da dobijemo svakoga. Vrijeme je bilo da klub uđe u Evroligu ali jedna godina nije dovoljna. Znam da svi u Valensiji žele još da gledaju Evroligu i mi ćemo pokušati da opet igramo to takmičenje”, zaključio je Dubljević.

Izvor: Cdm.me

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor