Đoković o povredi: Nastavak turnira ne dolazi u pitanje

„Čung je vrijedan momak, koji nema mnogo rupa u svojoj igri, a uz to je i jako fin. Sada je ostvario veliku pobjedu nad Zverevom, osvojio je NextGen turnir u Milanu i biće lijepo igrati sa njim“, izjavio je Đoković

 
 FOTO: REUTERS

Novak Đoković je odigrao još jedan dobar meč na Australijan openu, u tri seta slomio otpor Alberta Ramosa-Vinjolasa.

On je imao problema sa leđima i zadnjom ložom, zbog čega je uzeo medicinski tajm-aut početkom drugog seta, ali je na pres konferenciji rekao da nije u pitanju ozbiljnija povreda.

„Nista ozbiljno, htio sam da iskoristim medicinski tajm-aut jer mi je bio potreban, ali sam odmah znao da nije ništa što bi trebalo da me zabrine. Bilo je nekoliko stvari koje su me danas izazivale mentalno, ali to je dio sporta i profesije kojom se bavim. To moram da prihvatim i da se nosim sa tim“, rekao je Đoković.

„Svi sportisti na velikim turnirima osjete određeni stepen bola, pa tako i ja. To je dio takmičenja, ali ništa što bi stavilo znak pitanja na nastavak turnira. Povreda se pojavila tokom meča, verovatno kao posljedica dugog duela sa Monfisom, a i zbog činjenice da se nisam takmičio šest meseci. Nisam znao šta me očekuje“, kazao je Đoković.

Đoković će u osmini finala igrati sa mladim Koreancem Čungom.

„Čung je vrijedan momak, koji nema mnogo rupa u svojoj igri, a uz to je i jako fin. Sada je ostvario veliku pobjedu nad Zverevom, osvojio je NextGen turnir u Milanu i biće lijepo igrati sa njim“, izjavio je Đoković.

 Izvor: Vijesti.me
NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor