Di Marija se sam ponudio Atletiku

Madridom je odjeknula vijest sljedeće sadržine: Anhel di Marija pozvao je Dijega Simeonea i ponudio svoje usluge madridskom Atletiku!

Dnevnik As, koji je bolje upućen u dešavanja u Atletiku nego u Realu, javlja da je Di Marija predstavio svom sunarodniku na klupi Rohiblankosa ideju da pojača klub ovog ljeta, što je Simeone dočekao s oduševljenjem. Naime, Atletiko će na transfer pijaci narednih mjeseci tražiti kreativnog vezistu, a Di Marija bi mogao da bude baš ono što klubu treba.

Godinama unazad Simeone i Di Marija imaju poseban odnos i nekoliko puta dosad se šuškalo o mogućoj saradnji, ali ranije to nije bilo tako realno kao sada. Di Marija je dugo važio za TOP kalibar svjetskog fudbala, ali su mu neprepoznatljivo loše igre u Mančester junajtedu značajno umanjile vrijednost. Pari Sen Žermen ga je opet platio papreno prije tri ljeta, čak 63.000.000 eura, ali mu je ta loša epizoda u Mančesteru obilježila dosadašnju karijeru.

PSŽ ne bi tek tako prodao Argentinca, ali bi cijena između 40.000.000 i 45.000.000 eura mogla da donese dogovor dvije strane. Za Di Mariju bi to praktično bio posljednji veliki transfer u karijeri, a stigao bi u klub gdje ne bi morao da osjeća toliki pritisak moranja kao što je to bio slučaj, na primjer, u Mančester junajtedu. Ili Realu i PSŽ, gdje je ipak sveukupno gledano bio za ljestvicu ispred najvećeg dijela lige.

Izvor: Cdm.me

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor