Di Kaprio glumi u novom filmu Kventina Tarantina

Oskarovac Leonardo Di Kaprio glumiće u novom filmu Kventina Tarantina čiju pozadinu čine događaji povezani sa ubistvima članova vođe komune „Family“ Čarlsa Mensona, ali neće glumiti tog nedavno preminulog osuđenika, piše Dedlajn.

Dikapriova nova uloga u Tarantinovom filmu prva je nakon osvajanja Oskara za najboljeg glavnog glumca u filmu „The Revenant“.

Ranije su slavni reditelj i poznati glumac sarađivali 2012. na filmu „Django Unchained“.

Dikaprio će u novom filmu glumiti jednog ostarjelog glumca, dok će njegova kolegica iz filma „Vuk s Volstrita“ Margot Robi glumiti ubijenu glumicu Šeron Tejt, tada trudnu suprugu reditelja Romana Polanskog.

U toku su pregovori o tome hoće li se Dikapriju u filmu pridružiti i Tom Kruz, a prethodni pregovori s Bredom Pitom navodno nisu bili uspješni.

Po pisanju magazina Varajeti, Tarantino je i slavnom Al Paćinu ponudio ulogu u filmu koju je sam reditelj pisao specijalno za glumca.
Potvrđeno je da će jedan od producenata biti Dejvid Hejman, producent filmova o Hariju Poteru.

Ovo će biti deveti Tarantinov film.

Snimanje će početi na ljeto ove godine u Los Angelesu, a film bi premijerno trebalo da bude prikazan na pedesetu godišnjicu ubistva Šeron Tejt i njenih četvoro prijatelja.

Ubistvo se dogodilo 9. avgusta 1969.

Izvor: AntenaM

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor