Depaj u velikom derbiju u 94. minutu nanio drugi poraz PSŽ-u

Varničilo je u velikom derbiju 22. kola Lige 1, varničilo je pošto je Dani Alves umislio da smije da drži lekcije sudiji, Marko Verati čak i da mu izbije karton iz ruke. Varničilo je i zato što je do tog 94. minuta očajni Memfis Depaj nevjerovatnim golom donio Olimpiku pobjedu od 2:1, a PSŽ-u nanio drugi poraz u sezoni.

Već u drugom minutu lukavi Nabil Fekir iznenadio je Alvara Arbelou filigranski preciznim slobodnjakom sa više od 35 metara koji je domaćima donio prednost od 1:0.

Ipak, u četvrtom minutu sudijske nadoknade Dani Alves je centrirao sa desne strane, a Levin Kurzava uhvatio strašan volej za 1:1.

Situacija se promijenila za 180 stepeni kada je u 57. minutu Alves sa leđa pokupio odličnog Tanguja Ndombelea. Nije sudija Klemon Turpen ni pomislio tada da ga isključi, ali kada mu se Brazilac unio u lice kao u kafanskoj tuči mirno se 35-godišnji arbitar uhvatio za džep. Marko Verati je Turpenu čak izbio i karton iz ruke, ali se tu sudija već smilovao, možda uvjeren da je bilo nehotice, pa je Italijan ostao na terenu.

Međutim, ako je sudija oprostio Veratiju, Depaj nije. Taman kad su svi pomislili da je PSŽ toliko velik da će i sa desetoricom na terenu odoljeti osokoljenom domaćinu, gol kakav se rijetko viđa.

Izvor: AntenaM

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor